Budapest III. kerület
Óbudai ltp. Vörösvári út

36.900.000 Ft

102.568
ID: 243855
Eladó Lakás / Panel
Budapest III. kerület Eladó Lakás Vörösvári útBudapest III. kerület Eladó Lakás Vörösvári útBudapest III. kerület Eladó Lakás Vörösvári útBudapest III. kerület Eladó Lakás Vörösvári útBudapest III. kerület Eladó Lakás Vörösvári útBudapest III. kerület Eladó Lakás Vörösvári útBudapest III. kerület Eladó Lakás Vörösvári útBudapest III. kerület Eladó Lakás Vörösvári útBudapest III. kerület Eladó Lakás Vörösvári út

Tulajdonságok

Elhelyezkedés 1035 Budapest III. kerület
(Óbudai ltp.)
Vörösvári út
Tranzakció típusa Eladó
Ingatlan típusa Lakás / PanelAlapterület 66 m2
Szobaszám 3Tulajdonjog / bérleti jog Tulajdonjog
Költözhető azonnalÁllapot Felújított
Komfort ÖsszkomfortosTetőtér Nem tetőtéri
Szintek száma az épületben 10 szintesEmelet 1. emelet
Lift VanFűtés Távfűtés egyedi méréssel
Belmagasság 3 méter alattWc és fürdőszoba Külön is egyben is
Akadálymentesített NemKertkapcsolatos Nem
Honnan nyílik LépcsőházbólKilátás Utcára néző
Parkolás Közterületen parkolásPanelprogram Részt vett
Extrák Tehermentes
Alacsony rezsi

Leírás

Eladásra kínálom ezt a lakást Óbudán a népszerű cikkcakk házban.

A társasház az elmúlt években átesett panelprogramos felújításon. Ennek keretében ki lettel cserélve a nyílászárók korszerű, modern minden igényt kielégítő műanyagra. Elkészült a külső hőszigetelés, majd a nemes vakolat burkolat.

A fűtés távfűtés egyedi mérővel ellátva. Illetve az épület tetején napkollektorok lettek elhelyezve, amely segít a lakások energetikai ellátásában.

Az egyik legnépszerűbb panel építésű társasház a városban.

A lakás az épület első emeletén helyezkedik el. Lifttel vagy gyalog , lépcsőn érkezünk a szintre. Ahol az előszobából nyílnak a helyiségek. Balra a gardrób, utána fürdőszoba, wc majd konyha helyiségek. Jobbra pedig a három nagy méretű szoba.

A lakást az elmúlt évben teljes körűen felújították. Újra lett burkolva kerámiával az összes vizes helyiség (wc, fürdőszoba, konyha). Fel lett csiszolva a parketta, illetve a falak újra lettek festve.

A lokációt tekintve kifogástalan. A közelben minden adott a városi létformához. Iskolák, óvodák, gyógyszertár, orvosi rendelők mind megtalálhatóak a közelben. Kisebb, nagyobb boltok, élelmiszer üzletek, piac alig pár perc sétával elérhetőek.